Auto huren Groningen

Auto huren Groningen

Wil je een auto huren in de regio Groningen? Kom dan eens langs bij AZ Autoverhuur en laat je verrassen door ons ruime aanbod aan auto’s, stationwagens en bestelbussen, zowel voor particulieren als de zakelijke markt. Met onze scherpe tarieven, expertise en jarenlange ervaring zijn we een gevestigde naam in Groningen en omstreken voor het huren van auto’s!

AZ Autoverhuur, een begrip in Groningen

Voor het huren van een auto weten klanten ons inmiddels goed te vinden, zelfs uit Groningen en omstreken! We begrijpen goed dat er veel verschillende redenen zijn waar men een auto huurt. Met ons brede assortiment spelen we feilloos in op elke situatie waarvoor u een auto nodig kan hebben. Of het nou gaat om een vakantie, verhuisklus of zakelijke lease, bij AZ Autoverhuur profiteert u altijd van een aantal vaste voordelen:

  • Het breedste assortiment (zuinige) auto’s in de regio Groningen
  • Aantrekkelijke leasecontracten voor het auto huren op de zaak
  • Huren is ook mogelijk voor langere periode tegen scherpe tarieven
  • Alle extra verhuuropties zijn bij ons mogelijk, zoals kinderstoelen, navigatie en winterbanden
  • Gratis pechhulp voor onderweg

Wanneer u zakelijk een auto huurt bij AZ Autoverhuur kunnen we naast de aantrekkelijke voorwaarden in onderling overleg met u afspraken maken over onze haal- en brengservice, wel zo gemakkelijk!

Als particulier een auto huren in Groningen

Een auto huren als particulier doet u om de meest uiteenlopende redenen. Of het nou gaat om een verhuisklus in de buurt van Groningen waarvoor u een dag een auto of bestelbus nodig heeft tot het huren van een auto voor een langere periode, zoals een vakantie, het kan allemaal bij AZ Autoverhuur. We begrijpen namelijk heel goed dat elke rit en elke situatie om een ander soort auto vraagt. We adviseren u graag over welke auto u het beste kunt huren afhankelijk van uw behoefte. In ons assortiment zuinige auto’s vindt u alles terug, comfort en gemak tot aan laadruimte en functionaliteit.

Zakelijk uw auto huren in de regio Groningen

In ons uitgebreide klantenbestand bevinden zich ook veel bedrijven uit de regio Groningen die een auto of bestelbus op de zaak bij ons huren. Bij AZ Autoverhuur begrijpen we heel goed dat u als ondernemer behoefte heeft aan flexibele leasecontracten net zoals u als ZZP’er of ondernemer in het MKB ook veel met flexibele arbeidscontracten werkt. Door onze samenwerking met Shortlease, een specialist op het gebied shortleasen, profiteert u van aantrekkelijke, flexibele leasecontracten waarmee het zakelijk huren van een bedrijfsauto of bestelbus voor u als ondernemer in de regio Groningen heel interessant wordt. We maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden rondom zakelijke autohuur verder met u te bespreken!

Heeft u direct een auto nodig? Ga dan naar de website van AZ Autoverhuur om ons aanbod te bekijken en reserveer meteen, we zetten de auto voor u klaar. U kunt ook naar ons autoverhuurbedrijf in Sneek komen om het aanbod met eigen ogen te bekijken, u bent van harte welkom!

Openingstijden

Maandag 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
Woensdag 8.30 - 18.00 uur
Donderdag 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 12.30 uur

AZ Autoverhuur

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
0515 - 82 00 04
info@azautoverhuur.nl