Auto huren Leeuwarden

Auto huren Leeuwarden

Wil je een auto huren in de regio Leeuwarden dan kun je niet om AZ Autoverhuur heen. U kunt bij ons terecht voor het huren van een auto, stationwagen of bedrijfswagen tegen scherpe tarieven. Onze uitstekende service en expertise maken AZ Autoverhuur al jaren dé specialist om uw auto te huren in Leeuwarden en omstreken!

Een auto huren doe je bij AZ Autoverhuur

AZ Autoverhuur is gevestigd in Sneek, maar er komen ook regelmatig klanten uit Leeuwarden en omstreken naar ons toe om een auto te huren. We werken er elke dag hard aan om onze naam hoog te houden en onderscheidend te zijn van andere autoverhuur bedrijven. Er zijn meerdere redenen te noemen waarom AZ Autoverhuur in de regio Leeuwarden bekend staat als het bedrijf om een auto te huren:

  • We hebben het grootste assortiment (zuinige) auto’s in de regio Leeuwarden
  • We hanteren scherpe en heldere tarieven
  • Gratis pechhulp voor onderweg
  • Zakelijk een auto huren is bij ons erg interessant met voordelige leasecontracten
  • We bieden een breed pakket aan extra verhuuropties zoals kinderstoelen, navigatie, winterbanden en allerlei verhuisbenodigdheden

Kortom, een auto huren bij AZ Autoverhuur biedt veel voordelen die klanten vanuit de hele regio Leeuwarden aan ons bindt. Bekijk daarom snel het aanbod op onze site of kom langs in Sneek om ons assortiment zelf te komen bekijken, u bent van harte welkom!

Particulier auto huren in de regio Leeuwarden

We begrijpen bij AZ Autoverhuur heel goed dat er voor particulieren zoals u verschillende redenen zijn om een auto te huren. Wilt u er vanuit Leeuwarden een dagje met de auto op uit dan hebben we comfortabele, sportieve auto’s in het assortiment die u tegen scherpe eendaagse tarieven kunt huren. Of wilt u een auto huren voor een vakantie met het gezin dan kunt u bij ons terecht voor ruime auto’s en SUV’s die gericht zijn op gemak en voldoende laadruimte zodat u comfortabel langere afstanden maakt. Verder hebben we ook een geschikte oplossing voor elke verhuisklus. Auto’s met veel laadruimte of bestelwagens voor het verhuizen van een complete inboedel, bij AZ Autoverhuur kunt auto’s van verschillende grote huren, afhankelijk van wat u nodig heeft.

Zakelijk auto huren in Leeuwarden

Voor het huren van auto voor zakelijke doeleinden kunt u ook bij ons terecht. Veel bedrijven in de regio Leeuwarden maken gebruik van onze kennis van zakelijke verhuurmarkt. We springen in op de behoefte die u heeft aan flexibele mobiliteitsoplossingen door ook flexibele leasecontracten te bieden. Het huren van een auto of bestelbus voor wat langere perioden waarin u zelf controle houdt op basis van uw vervoersbehoefte wordt zo nóg aantrekkelijker. Met onze partner Shortlease, specialist op het gebied van shortleasen en zakelijk auto huren door bedrijven, hebben we de kennis en het wagenpark in huis om u te helpen met elke vorm van zakelijke auto huren!

AZ Autoverhuur is al jaren een begrip in Leeuwarden en omstreken! Wilt u ook profiteren van de scherpe tarieven en alle voordelen die het auto huren bij ons oplevert? U kunt al direct een reservering doen via onze website. Voor het zakelijk auto huren maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

Maandag 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
Woensdag 8.30 - 18.00 uur
Donderdag 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 12.30 uur

AZ Autoverhuur

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
0515 - 82 00 04
info@azautoverhuur.nl