Auto huren Sneek

Auto huren Sneek

Bent u benieuwd waar u een auto kunt huren in Sneek? AZ Autoverhuur is dé specialist in Sneek en omgeving als het gaat om het huren van betrouwbare, scherp geprijsde auto’s en bestelwagens, voor zowel particulieren als zakelijke huurders. Met onze jarenlange ervaring en expertise krijgt u bij ons altijd de auto die het beste aansluit op uw wensen.

Een auto huren bij AZ Autoverhuur

Een auto huren bij AZ Autoverhuur is in de regio Sneek inmiddels een begrip geworden. Wanneer iemand hier voor een eerste keer een auto bij ons huurt is de kans groot dat we deze de volgende keer ook weer in onze autoverhuur in Sneek terugzien. We doen dan ook hard ons best om ons te onderscheiden met een aantal belangrijke voordelen voor u als huurder:

  • Breedste assortiment (zuinige) auto’s in de regio Sneek
  • Altijd scherpe en transparante tarieven
  • Zakelijk voordelig huren met aantrekkelijke leasecontracten
  • Extra verhuuropties als navigatie, kinderstoelen, winterbanden en ondersteunend materiaal voor bij verhuisklussen.
  • Gratis pechhulp voor onderweg

Voor velen zijn bovenstaande voordelen genoeg reden om bij ons een auto te huren, we hopen u daarom ook binnenkort bij AZ Autoverhuur in Sneek te mogen verwelkomen!

Een auto huren als particulier

Wanneer u naar AZ Autoverhuur komt om als particulier een auto te huren dan kan dat verschillende redenen hebben. Wilt u vanuit Sneek lekker een dagje erop uit dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een ruime, comfortabele auto, geschikt voor het hele gezin. Of gaat u met de auto op vakantie dan heeft u bij ons ruime keus aan uiteenlopende zuinige auto’s, waarmee uw reis nóg voordeliger uitpakt. Uiteraard hebben we ook grotere auto’s en bestelbussen van verschillend formaat die u bij ons kunt huren om spullen te verhuizen. Elke verhuisklus wordt een stuk eenvoudiger met een auto of bestelbus van AZ Autoverhuur!

Auto huren op de zaak

Er zijn ook veel bedrijven in Sneek en omgeving die voor zakelijke doeleinden een auto bij ons huren. Wanneer een auto of bestelbus voor een wat langere tijd gehuurd wordt dan bent u bij AZ Autoverhuur erg voordelig uit. Als ZZP’er of MKB bedrijf werkt u vaak met flexibele contracten en dat vraagt dus ook om flexibele mobiliteit. Voor het zakelijk huren van een auto werken we samen met AZ Autoverhuur, dé specialist op het gebieden shortleasen van een auto. Door onze expertises te bundelen krijgt u de beste oplossing voor het zakelijk huren van uw auto’s, ook nog eens voor het beste tarief!

Bent u benieuwd wat AZ Autoverhuur voor u kan betekenen bij het huren van een auto? Maak snel een reservering via onze website of bezoek ons autoverhuurbedrijf in Sneek, ons deskundig personeel staat voor u klaar! 

Openingstijden

Maandag 8.30 - 18.00 uur
Dinsdag 8.30 - 18.00 uur
Woensdag 8.30 - 18.00 uur
Donderdag 8.30 - 18.00 uur
Vrijdag 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag 8.30 - 12.30 uur

AZ Autoverhuur

Wolkammersstraat 14-B
8601 VB Sneek
0515 - 82 00 04
info@azautoverhuur.nl